רקע מדעי לניסוי על סוגי גבינות צהובות וקצב העלאת העובש של כל אחד מהם:
לגבינה צהובה לוקח כשלושה עד ארבעה ימים לעלות עובש.
בגבינה שתעלה עובש הכי פחות יש הכי הרבה חומרים משמרים.
כל הגבינות יהיו באותה סביבה- בחוץ בטמפרטורה שווה.
בניסוי נבדוק איזו גבינה היא הכי עמידה.
לגבינה צהובה לוקח כשלושה עד ארבעה ימים לעלות עובש.
בגבינה שתעלה עובש הכי פחות יש הכי הרבה חומרים משמרים.
כל הגבינות יהיו באותה סביבה- בחוץ בטמפרטורה שווה.
בניסוי נבדוק איזו גבינה היא הכי עמידה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה